♥ Hjärte dagen ♥


AMOR VINCIT OMNIA




Visa varandra kärlek, respekt och omtanke!


Horoskop Fiskarna februari 2011

Månaden börjar med att du gömmer dig undan samtidigt som du ändå syns hur tydligt som helst. Du ägnar dig lite slentrianmässigt åt yrkeslivet och dina sociala åtaganden medan du ägnar desto mer tid och uppmärksamhet åt ditt inre liv. Detta är en bra period för privata kreativa projekt, som skrivande, bloggande, osv. Och om du ändå väljer att vara social så blir det sannolikt tillsammans med en speciell grupp människor som själva har en dagordning som handlar om andliga ting eller personlig utveckling.

 

Känner du för att spendera pengar är det bara att göra slag i saken, särskilt om du känner ett behov av att investera i tekniska prylar. Nya trender lovar välstånd, men de kan samtidigt föra med sig oro och ängslan, i alla fall om du inte tänkt dig för tillräckligt i samband med något ekonomiskt risktagande, eller för att du drar på dig för stora utgifter i förbindelse med vänskap. Du kommer att behöva agera kraftfullt på de beslut du fattar, något som kan innebära att du säger upp bekantskapen med människor som inte längre ger dig det villkorslösa stöd de borde. Undvik så långt möjligt ideologiska konflikter med institutioner som är benägna att motarbeta dina planer.

 

Den sista delen av februari står i bjärt kontrast till den första. Plötsligt verkar allas intresse centreras kring dig, och alla möjliga idéer lanseras som kan vara mycket inspirerande. Partners och kollegor har också alla möjliga saker de vill hitta på, och om du känner för det behöver det inte alls vara dumt att låta dig ryckas med. Annars är du ändå hur nöjd som helst med att kunna dansa efter din egen pipa.


Kommentarer
Postat av: annette

Han ser ut som en stolt cyklist :)

2011-02-20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0