Mars

Månadshoroskop Mars



Fiskarna:
Det blir trångt i ditt första hus, på grund av alla planeter som är där. Du kommer att få tur i allmänhet nu när Merkurius, Solen och Mars går över till ditt tecken. Nymånen kommer att att delta i paraden den 4e mars. Använd den här tiden för att fatta beslut, komma till slutsatser eller starta ett projekt, i synnerhet om det lovar ekonomiska vinster. Även om året lovar högre inkomster bör du vara försiktig.


Planeterna verkar tillsammans för att öka din fysiska och psykologiska energi och ingen fisk kommer att känna sig trött eller frustrerad under den här månaden. Du bör nu ha en god hälsa, och ett aktivt sinne. Dessa kosmiska krafter kommer att finnas kvar i ditt tecken under de närmaste nio dagarna. Sedan kommer de att lämna ditt tecken sakta men säkert. Den första planeten som lämnar ditt tecken är den pratsamma Merkurius och den störande Uranus som har funnits i ditt tecken under hela 10 år. Tack och lov för det!


Uranus långa vistelse i personlighetssektorn har gjort dig den upproriska och frihetssökande personen som du är nu. Förhoppningsvis fick du inte mycket stora problem medan du utvecklade din originalitet. Uranus utträde markerar slutet på ett långt kapitel i ditt liv. Gör dig redo för starten av en helt ny fas, eftersom mystiska Neptunus, en annan långsam planet, går in i ditt tecken nästföljande månad.


Nästa stora sak som kommer att hända i mars månad är fullmånen i ditt hus för partnerskap den 19 mars. Kommer din partner att få veta vad du håller på med? Han eller hon har en rätt att veta. Försök att ta han/hennes åsikter med i beräkningen i synnerhet före den 21a mars, då en ny cykel börjar och du vänder uppmärksamhet mot pengar och de saker som du verkligen värdesätter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0