11 Februari 2011

Den 11 februari är en mycket speciell dag detta Uppvaknandets år 2011.
Vi går då in i den högsta, avslutande utvecklingscykeln (tzolkin) i Mayakalendern.
Vi är på väg in i den Högsta Energin, det Högsta Medvetandet...


11 Februari 2011 - Nu börjar den Universella cykeln!   Människan och livets utveckling går snabbare och snabbare. Tiden komprimeras och vår upplevelse av tid går snabbare.  

Varje cykel har i sin tur 13 utvecklingssteg och mellan jan 1999 och feb 2011 tog det 360 dagar för att ta ett steg framåt i utvecklingen inom den cykeln. Detta är den Galaktiska cykeln som vi precis har lämnat bakom oss.

Från den 11 februari 2011 tar det bara 20 dagar mellan varje steg. Idag börjar den Universella cykeln som pågår fram till den 28 oktober i år. Accelerationen har varit enormt snabb redan tidigare, men nu kommer det gå toksnabbt!

Hela den här cykeln är bara 260 dagar kort och det kommer hända lika mycket på den tiden som det gjort mellan 1999 och 2011 när det gäller utveckling, förändring, utmaningar, insikter m.m.


När denna cykeln (och alla tidigare) är slut den 28:e oktober så påbörjas något som många kallar för "ingen tid" där allting sker så fort att man knappt hinner tänka så händer det. Det verkar bli lite som att klura på en idé och ha svaret redan innan man tänkt tanken ;)

Det viktigaste med denna cykel är däremot att det finns en fantastisk chans nu för varje människa att ta tillvara på sin egen individuella utveckling.

Vi kommer att utsättas för tester och utmaningar i vår vardag på ett snabbare och mer intensivt sätt än tidigare. Framför allt när det gäller den emotionella biten.
Det är inom följande områden där det kommer att märkas som starkast: 

  
Romans, kärlek och relationer

Karriär

Hälsa

Familj

Ekonomi

Vänner

Andlighet

Din nuvarande sinnesstämning

 

Dessa utmaningar kommer vara relaterade till något som du behöver möta inom dig själv.
Det kan vara en stor rädsla eller en fobi. Det kan vara ouppfylld dröm eller något annat oavslutat.

Om du upplever något av detta i ditt liv, ta då chansen att följa känslan. Oavsett hur det ser ut i din upplevelse, följ känslan eller möt rädslan och våga lita på att det löser sig i slutändan.

 

Inget händer av en slump och om något känns oerhört stort för just dig och om dina känslor känns överväldigande så händer detta för att uppmana dig att utvecklas emotionellt.

 

Du kanske kopplar känslorna med en enstaka händelse eller persons handlande men det är oftast bara droppen som fick bägaren att rinna över och hur du än vrider och vänder på det så är det fortfarande din upplevelse.

 

Om det är en rädsla eller en olustkänsla som du väl känner igen, gör annorlunda den här gången. Stoppa inte huvudet i sanden utan möt rädslan, du har makten inom dig!

 

Det är när vi kan bemästra våra känslor som vi klarar av allt annat i livet och det är då som man känner att man verkligen LEVER och mår bra./ Brolan J H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0